Sven nilsson?

Ska vi röka? vadå snart? ska bara skriva blogg.


Erfarenhet, är inte nått man har, utan nånting man får med åren.

Kryssmän var på besök hos linda. Vi fikade å drack kaffe. Lindas bakverk var faktiskt mycket välsmakande.

De har inte hänt så jävla mycket idag. Så nu ikväll så ska vi typ kolla beck och hänga lite gäng. Linda far runt här och särar på om att vi ska röka. Men jag är fast besluten om att skriva klart mitt inlägg.

Men tänk på att ryssar lindar in sitt budskap så dom blir otydliga.


ajja puss och kram =)

Tryckt i ledningen.

Vad gör ni ? njaa jag sitter här hos linda, har nyss lagat avancerad jävla mat. Köttbullar och mos. LillaLinda är lite sjuk så. Julia far runt här och härjar som vanligt. Funderar på vad man ska hitta på här ;b men de blir nog de vanliga. Men så du vet så tycker jag bra om dig :) pusss

Karlar kan :)

haaay, idag har jag, linda, julia, patrik , fredrik, och martin varit i Pagla. Vi kom dit och vips så var de eld ;) du vet vi karlar kan. Sen vart den nån öl och en värmande. Tror inte riktigt vi passade in där bland alla barn, men som tur var lekte vi ju med julia ;)

Sen nu har Linda ont i magen och ville ha bröd, så jag tog mina talanger och gick till köket ;) fyyfan vad jag kan, behövde ju inte ens hjälp ; ) de vart bröd. ( eller det återstår att se ). För ovanligetens skull så har linda bakat igen, Nu vart de nån mandelmass linda specialare. Den var faktiskt nå jäääävulskt god. Tack Linda. Men nu ska vi äta mitt nåå jääävulskt goda bröd. men linda du är bäst gumman ;b

Fuck me, Iam famous ?

Det spelar ju ingen roll Linda ? vem fan bryr sig om tvåhundra år? Nää nu var jag hård lilla gumman ;b Jag och Linda har inte sovit sen klockan 9 på morgonen i torsdags. Börjar bli lite små tröttis ;s

Hörde på stan att du ville rövknulla en kines ?

Linda om du nångång ser detta, Jag vill bara att du ska ha de bäst, jag finns för dig lika mycket som du finns för mig, alltså 4 ever. Nu skiter jag i vad halva den här kommun kommer snacka, men du är fan jävligt söt gumman :)

Man kan tycka sina bästa vänner är söta :b

Sen ni andra, fuck off and die, ni är för ful för mig =)

Fuckface fruit cake ?

Godkväll.

Så ni vet så är det väldigt varmt här just nu. Julia sover, jaag och linda kollar på tv, men de är ju bara svammel på tv så. Sen så har jag lite ont i huvet så tog två panodil ;) tack för maten än en gång linda, Du är bäst :)


Ikväll händer det inte så mycket skulle jag gissa på. Linda har bakat lite cake, så tänkte dricka lite kaffe och fika en sväng får se om matte nils nils kommer över.


Finns det nån bättre än dig linda? de gör de fan inte, du är bäst i mina ögon. Jag hade velat ge dig allt men tyvärr så går det inte. Men tanken som räknas.

tjugofemte februari så flyttar jag, det är tummen upp för de.

puss å tja.

Dr.Bergström

Tänkte bara skriva ett par rader här nu. Det känns om vi har kännt varann hur länge som hellst. Fast de är ju inte mer än ett par veckor om ( om ens de ). Du får mig att ändra mitt liv helt och hållet, du får mig verkligen att må bra. Du fick mig att inse hur man ska se på saker och ting. Allt kretsar kring dig, du är fan allt jag tänker på. Det finns ju inge bättre än dig ? Känns som att du verkligen bryr dig, vilket uppskattas väldigt mycket. Men iallafall så behöver jag dig så du vet..

Tänkte sova lite nu. hörs tja.

Driftstörningar.

Under vissa omständigheter så uppdaterar jag min blogg. Har fått in en del klagomål under min tid som bloggare att den sällan uppdateras. Jag nämner absolut inga namn... Men iallafall så flyttar jag nästa vecka, ska bli rätt roligt faktiskt. Sen var jag på Socialmöte igår, då kom dom fram till att jag borde lägga mina pengar på en pístol och en kula i min panna eller nå. Så jag ska dit igen på tisdag. Så nu kring 5 ska jag till min lilla pappsing och äta kanske låna lite pengar också ;)


Paaapaapaaa, Hej snälla far du är söt och rar jag är ledsen om jag dina pengar tar.

Lagerras?

tjena, vaknade precis ur min skönhetssömn. Men iallafall så har jag och Linda varit på bodenbo idag. Vi var i björns och kollade på en lägenhet, de var ju lite halvsvaskiga tapeter men vafan. Så iallafall då vi lodat runt lite grann och besökte pappa på brönja en sväng han skulle skriva på nå jävla papper. Ja men så tillslut så skrev jag på där och kommer att flytta dit den 25 feb. Så då blir de ju bra för de är ju farmen 28 så då blir de lite kalas ; )

smartboard ?

jasså ni ? har varit med Lindahoe idag. Men igår då var de ett litet kalas för oss, började med att vi skulle spela nå jävla spel hos Erika. Men då fattade typ ingen sig på de där jävla spelet. Men iallafall så blev jag lite för knall för ovanlighetes skull. Så då kom jag på att jag hade långt hår. linda - Men jag kan klippa dig ? Martin- jooo men jag rakar dig. Så då när man är full så kom ett svar ja. Så nu är jag hårlös, rätt skönt faktiskt. Imorgon blir det och kolla på en lägenhet i björns i samma hus som GI-tuva. Men iallafall så är de kallt som fan och jag ska duscha så vi hörs aldig mer tja.


random

tack för maten linda :) nu ska vi till erika och spela nå jävla game och ta en liten grogg. Vi hörs. fan vad kass ni andra är.

..

säg inte saker du ska göra som du inte kan göra sen.  Sen är de kallt som fan ute. Fan så skönt utan telefon ingen dumskalle kan ringa. hörs till midsommar.

Iam all you need ;)

tjena, kom till madde för ett tag sen =) men jag tog med mig en liten vän hit ;) jävlar vad de är å köra med i den. Men som sagt så tänkte jag duscha. Tidigare idag har Jag, Linda, Erika, och Jullzorz varit på M-A-Kryss. Efter det så for vi en sväng på byn och kollade läget. Men för bara ett litet tag sen var jag hos Linda och åt bread, lindis har made the bröd. Så i morgon blir det Jag linda och julia ska och kolla på en lägenhet, vi är ibehov av en. sug min kuk tja.

tusens kallt

var ju svinkallt i bilen så jag var tvugen att gå in igen, den står på tomgång nu iallafall. tänkte bara skriva en liten sväng att mitt jävla simkort har sagt upp sig så det går inte att ringa till mig.

haj

kanske de ?

Idag var jag faktiskt på skolan hela dan, men man har ju börjat fundera lite hur man ska ha det här i livet. Men man kan ju alltid drömma så att säga.

Var nyss på coop en sväng med Lindis :) träffade Matte från luleå, han var ute med min gamla NTJ. Den såg faktiskt bra ut.

Ska nog ta en liten powersleep snart, trött som fan.


Baby you rock my world ;b

tjenare

Volbeat - I only wanna be whit you..

It doesn't really matter what you say or do
I want to spend each moment of the day with you.
Look what has happened with just one kiss
I never knew that I could be in love like this
It's crazy but it's true
I only want to be with you


puss gumman ?

öhh, tänkte bara skriva en sväng här va ? Det har varit kalas i helgen som vanligt. Fredag gick inte så vidare bra, men lördag blev de för mycket sprit. Tänkte bara skriva att du betyder mycket för mig. =)

TJA!

ah visst.

nää nu har jag gjort en blogg, eftersom jag måste vara lika tuff som alla andra. Just nu så sitter jullan med mig och vi sitter vid datorn.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0