jovisst

Eilngt en uneörnskding på ett egnskelt uivtnierset så seplar det inegn roll i viekln odrnnig bksortnävea i ett ord såtr i, det edna som är vtikigt är att fsötra och ssita bavstoken såtr på rtät patls. Rseetn kan stå hlelur om blluer och man kan ädnå lsäa tetxen uatn porbelm. Dttea broer på att vi itne leäsr vjrae bkosatv för sig, uatn odern som hlehet.

Helg

har druckit en öl både fredag och lördag,

hård helg.

JO

Allt jag behöver är brudar och klöver !

Ta en grogg och håll käft, finns inte så jävla mycket mer att göra än att dricka. Hade velat förklara allt men känns om att det aldrig skulle funka, att jag är bara så jävla kass ibland. Erkänn att jag aldrig hade haft en chans ?

Ikväll blir det och dricka öl, ska kolla om jag kommer in på ice. Full och svinbra.


ett steg fram, men glöm inte att gå tillbaka fyra ?

joo precis, så är det. Vet inte riktigt vad jag vill göra med mitt liv just nu, allt är ju bara fucked up hela jävla tiden. Har kommit fram till att man inte ska hoppas för mycket, det är då de går åt saudan. Vad som än händer tag en dag i sänder. HEHE.

Men förstår varför man blir less på mig. Men det är ju inte så jävla länge kvar till maj ändå, man kan ju hoppas att man inte blir inlåst i nå jävla guling fängelse i bulgarien. Men skit samma, kanske där jag hör hemma då. Life is a bitch, then you die.

Men fuck me förfan ?

Idag har näst intill allt gått åt fan. Började med att jag försov mig, vände om halvvägs till sävast för att hämta nå papper jag glömde. Så när jag var ute på 97an stog polisen där med radarn, 77km/h på 50 väg. 3500 tusen i böter. Sen nu åt jag en macka men hade inge annat å dricka till den än lapin.

MEEEEN

den 21maj går tåget mot Sunny Beach ;) jag är taggad !!

fuckface

är ute i björns nu, vafan ringer du och väcker mig mitt i natten dig jävla härk ?


I want to runaway
As long as you are by my side.

övergalix

Idag har de fortfarande varit sol som saudan. Vi har varit ute å jobbar nu i två dagar i solen, skönt som fan.

Men stavas Maggaroner med två G ? I Övergalix stavas de då så.

Idag ska jag kanske fara och plugga med min kära pappso, men jag får se hur trött jag är.

Det var en två negrer som skulle köpa korv i en kiosk, så sa negrerna två grillade, så svarade kioskbiträdet, - Jo jag ser det, men vad ska ni ha ?


Kan ni hinna undan mina hundar?

Kunde inte sova igår, Såg bland annat Horton, och American history x, som gick på tv. Sist jag kollade på klockan var den halv 6. I morgon kommer mina girls hem ; ) Det blir ju kul, dom har ju varit borta allt för länge nu... Idag vettefan vad som händer faktiskt. Finns ju så nå jävulskt mycket å göra i den här jävla rövhåls stan, så man vet ju inte vad man ska pyssla med. Har iallafall sagt upp lägenheten och blir mest troligt en flytt till södra sverige. Känns om man är färdig i den här stan. Skickade in mitt körkorts yttrande i torsdags, så får se vad landstinget säger. Dom säger att jag kan ta bilen och köra när jag druckit enligt dom. Så jag och pappa skrev ett litet snyft brev. Blev rätt bra faktiskt. Så nu väntar jag på besked. Skolan har börjat lösa sig lite, men ännu en lång väg kvar. Rättegången är på gång den också, fick hem nå papper i fredags. Så snart kommer det en jävla hög med pengar som ska betalas. Men har insett en sak, man måste stå för sina kast här i livet.


I know that times were hard
I know that you've been feelin' down
If you only knew how I'm feelin' 
for you


ahaaa

Ah visst, har bytt bort cklassen mot nån jävla audi. Har varit på stiiiornheden idag, kollat på nå prylar man vet ju inte vad man ska köpa åt lindybaby. Men ska komma på nå jävulskt bra saker.

Volbeat - I only wanna be with you


Linda.

When I go to sleep
I never count sheep
I count all the charms about Linda
And lately it seems
in all of my dreams
I walk with my arms about Linda.

Planer =)

Har varit lite tillåfrån i helgen måste jag säga. Men jag vet vad jag vill och jag kommer göra det jag vill. Till veckan säger jag upp lägenheten. Södra sverige ;) Less på allt jävla skitsnack som finns i den här stan, det förstör så jävla mycket ändå. Har inte så jävla mycket kvar i skolan ändå, ska fixa matten, svenskan, och religon. Sen är jag klar. Jag gör vad som hellst för dig. Du gör mig så jävla glad.


Without you there are no changes wake up in the morning and I ask myself
is life worth living should I blast myself?



god morgon

tjena, kallt som fan i min lägenhet iaf, julia väckte mig, så jag tänkte att de är bara rice and shine boys. =)

19 vårar

tjena, idag fyllde jag 19 år alltså, graatz till mig. Fick min present av linda redan igår natt : ) en hel låda hallongrottor ;) muuums :) De har varit fullt ös hela dan idag, vi har hunnit vara i pagla åde sen pappa å äti å fika, sen fika hära. Så idag har jag varit ett litet barn och öppnat presenter :) tack tack. Så nu har allt lungat sig. Iam still rocking mafakkers

Horjävel

vilket skämt ; ) visst är man en hora om man tar betalt för sex ? Eller jag tror iallafall det ; ) Men ska man inte vara dyr om man är en hora ? eller billig det går ju också att vara. Men trivs man med sitt yrke så ska man ju inte byta.

Idag vet jag inte vad som händer, men det kommer ju säkert hända nå fränt.


Pinsamt ; ) herrå


Fuckhoe

det är vad du är :) just nu sitter jag hos Doktor tuvebäck. har druckit en öl. Faktiskt väldigt trevligt. men kyss mig i arslet, oj btw så är hanna och ida är också.

RSS 2.0